Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

TRACKS TRAVEL BEGELEIDE VAKANTIEREIZEN 2020

Met trots presenteren wij ons reisprogramma voor 2020, met heerlijke nieuwe bestemmingen in binnen- en buitenland. Of je nu kiest voor een verre vliegbestemming naar Bali, Turkije of de Canarische eilanden, een heerlijke bungalow reis op de mooie Veluwe, vakantie in Zuid Limburg of een luxe hotel reis naar Oostenrijk of iets actiefs in Frankrijk……kies wat bij je past!

Ons team van medewerkers en vrijwilligers zullen er alles aan doen om er voor jouw een onvergetelijke vakantie van te maken: al 29 jaar passie met reizen voor mensen met een beperking. Door onze klanten, ouders en begeleiders worden onze reizen en organisatie als zeer goed beoordeeld.

Wij wensen jou alvast een hele fijne vakantie!

Namens alle medewerkers en vrijwilligers.

Tom Bel

Directeur Tracks Travel