Weer veilig reizen met maatregelen


Beste reiziger,

Ons reisprogramma 2022 is weer klaar en staat weer vol met heerlijke vakantie reizen. Dankzij de door het RIVM goedgekeurde protocollen voor begeleide vakanties kunnen wij onze reizen op een veilige manier uitvoeren.

Met inachtneming van onderstaande maatregelen kun je weer genieten van je welverdiende vakantie!

Wat zijn onze nieuwe reisvoorwaarden voor 2022?

  • Heb je corona gerelateerde klachten voorafgaand aan je reis, laat je testen en neem dan direct telefonisch contact met ons op.
  • Sinds 1 juli 2021 bestaat het EU Digitale Corona Certificaat ( DCC ) het Corona paspoort. In dit certificaat, ofwel de QR- code wordt vermeld of je ( volledig ) bent gevaccineerd. Dit certificaat verkrijg je door de CoronaCheck- app te downloaden op je telefoon of een papieren QR certificaat te printen via www.coronacheck.nl
  • Zonder deze QR- code op je telefoon of in papieren vorm is het niet mogelijk om deel te nemen aan een van onze buitenlandse reizen.
  • Bij aanvang van een buitenland vakantie zullen de begeleiders je vragen om een geldige QR-code te laten zien.

Waarom wordt mijn vakantie niet geannuleerd?

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de adviezen van de lokale autoriteiten op. Vooralsnog kunnen we dan ook alle reizen uit ons aanbod gewoon uitvoeren. Het kan zijn dat andere reisorganisaties andere beslissingen moeten nemen, door bijvoorbeeld reizen verder vooruit te annuleren dan de maatregelen die tot dusver officieel zijn bevestigd. Dit kan te maken hebben met een ander aanbod of met het feit dat sommige reisorganisaties, in tegenstelling tot Tracks Travel, geen eigen touringcars en 9 persoons bussen heeft. Besluit u om zelf te annuleren dan is dit conform de standaard annuleringskosten.

Kunt u uw reis annuleren als u niet meer op vakantie wilt?

Wij snappen goed dat de vrees voor Corona onrust kan veroorzaken onder de reizigers. Indien er voor jouw geboekte reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en je wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat helaas niet kosteloos. Afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid is het mogelijk om tegen extra kosten om te boeken naar een andere bestemming. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil je toch annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Wat gebeurt er als Tracks Travel jouw geboekte vakantie moet annuleren?

Als wij de door jou geboekte vakantie moeten annuleren vanwege overheid maatregelen omtrent het Coronavirus nemen wij z.s.m. contact met je op. We gaan dan kijken of we je een andere vakantie kunnen aanbieden in een latere periode. Mocht dit om welke reden ook niet mogelijk zijn, dan zullen we je een reisvoucher aanbieden ter waarde van je reeds betaalde vakantie welke een jaar vanaf uitgifte datum geldig is. Wens je hier geen gebruik van te maken, dan zullen we je de betaalde reissom minus de eventueel betaalde annulering premie retour storten.

VZR - Garant

Voor extra zekerheid op reis voeren wij het VZR-Garant label

Namens ons hele team wensen wij al onze klanten een hele fijne vakantie toe!

Tom Bel,
Managing director

Tracks Travel
071-3011888

VZR Garant

TRACKS TRAVEL BEGELEIDE VAKANTIEREIZEN 2022

Alweer voor het 31e jaar organiseren wij met veel plezier en passie onze begeleide reizen naar vele heerlijke bestemmingen voor jou!
Vakantie vieren met de vrijheid die je aan kan en de begeleiding die je nodig hebt.

Dat is waar we ook na 31 jaar nog steeds voor staan.

Onze nieuwe reisgids staat weer boordevol nieuwe reizen, maar ook bekende bestemmingen met een nieuw excursie programma.
Of het nu gaat om een heerlijke zeilvakanties of mini vakantie naar Parijs, een hotel reis naar het zo mooie Oostenrijk of Duitsland of lekker genieten in ons mooie Nederland.
We zullen er alles aan doen om er voor jou een onvergetelijke vakantie van te maken!
Voor zekerheid op reis voeren wij het VZR garantiefonds.
Door onze klanten en ouders/begeleiders worden onze reizen en organisatie als zeer goed beoordeeld.
Wij wensen jou alvast een hele fijne vakantie!

Tom Bel

Directeur Tracks Travel