Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Epilepsie. En genieten van je welverdiende vakantie? Dat kan uiteraard met de aangepaste reizen van Tracks Travel. Deelnemers met epilepsie die goed zijn ingesteld op hun medicatie en waarbij de behandelend arts deelname aan een reis heeft goedgekeurd kunnen met Tracks Travel mee op reis.

Bij vliegreizen en bootreizen gelden aanvullende eisen:
Regulering door luchtvaartmaatschappijen en op schepen kunnen gezagvoerders onder bepaalde omstandigheden besluiten een reiziger vervoer te weigeren; epilepsieaanvallen kunnen onder die redenen vallen. Deelnemers die aanvalsvrij zijn, kunnen meereizen op dergelijke reizen. Je neemt in dat geval altijd zelf het eventuele schaderisico als gezagvoerders toegang weigeren doordat men bijvoorbeeld alsnog ter plaatse een aanval heeft.

Tracks Travel ook voor epilepsie vakantie!