Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Bij elke reisbeschrijving staan de excursies en activiteiten voor die reis vermeld. Per reis wordt tevens beschreven welke activiteiten en/of excursies bij de prijs zijn inbegrepen. Wil je aan een extra activiteit deelnemen, dan is dit geen probleem; tegen bijbetaling ter plaatse kun je meedoen. Activiteiten en excursies zijn niet verplicht; in onderling overleg met de begeleiding kun je altijd besluiten niet mee te doen of thuis te blijven.