Weer veilig reizen met maatregelen


Beste reiziger,

Ons reisprogramma 2022 is weer klaar en staat weer vol met heerlijke vakantie reizen. Dankzij de door het RIVM goedgekeurde protocollen voor begeleide vakanties kunnen wij onze reizen op een veilige manier uitvoeren.

Met inachtneming van onderstaande maatregelen kun je weer genieten van je welverdiende vakantie!

Wat zijn onze nieuwe reisvoorwaarden voor 2022?

  • Heb je corona gerelateerde klachten voorafgaand aan je reis, laat je testen en neem dan direct telefonisch contact met ons op.
  • Sinds 1 juli 2021 bestaat het EU Digitale Corona Certificaat ( DCC ) het Corona paspoort. In dit certificaat, ofwel de QR- code wordt vermeld of je ( volledig ) bent gevaccineerd. Dit certificaat verkrijg je door de CoronaCheck- app te downloaden op je telefoon of een papieren QR certificaat te printen via www.coronacheck.nl
  • Zonder deze QR- code op je telefoon of in papieren vorm is het niet mogelijk om deel te nemen aan een van onze buitenlandse reizen.
  • Bij aanvang van een buitenland vakantie zullen de begeleiders je vragen om een geldige QR-code te laten zien.

Waarom wordt mijn vakantie niet geannuleerd?

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de adviezen van de lokale autoriteiten op. Vooralsnog kunnen we dan ook alle reizen uit ons aanbod gewoon uitvoeren. Het kan zijn dat andere reisorganisaties andere beslissingen moeten nemen, door bijvoorbeeld reizen verder vooruit te annuleren dan de maatregelen die tot dusver officieel zijn bevestigd. Dit kan te maken hebben met een ander aanbod of met het feit dat sommige reisorganisaties, in tegenstelling tot Tracks Travel, geen eigen touringcars en 9 persoons bussen heeft. Besluit u om zelf te annuleren dan is dit conform de standaard annuleringskosten.

Kunt u uw reis annuleren als u niet meer op vakantie wilt?

Wij snappen goed dat de vrees voor Corona onrust kan veroorzaken onder de reizigers. Indien er voor jouw geboekte reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en je wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat helaas niet kosteloos. Afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid is het mogelijk om tegen extra kosten om te boeken naar een andere bestemming. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil je toch annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Wat gebeurt er als Tracks Travel jouw geboekte vakantie moet annuleren?

Als wij de door jou geboekte vakantie moeten annuleren vanwege overheid maatregelen omtrent het Coronavirus nemen wij z.s.m. contact met je op. We gaan dan kijken of we je een andere vakantie kunnen aanbieden in een latere periode. Mocht dit om welke reden ook niet mogelijk zijn, dan zullen we je een reisvoucher aanbieden ter waarde van je reeds betaalde vakantie welke een jaar vanaf uitgifte datum geldig is. Wens je hier geen gebruik van te maken, dan zullen we je de betaalde reissom minus de eventueel betaalde annulering premie retour storten.

VZR - Garant

Voor extra zekerheid op reis voeren wij het VZR-Garant label

Namens ons hele team wensen wij al onze klanten een hele fijne vakantie toe!

Tom Bel,
Managing director

Tracks Travel
071-3011888

VZR Garant

Tracks Travel besteedt altijd veel zorg aan de keuze van de vakantielocaties, zodat een fijne vakantie voor haar reizigers gegarandeerd is.

In ons vakantieaanbod vind je o.a. appartement- en bungalowreizen. De appartementen en bungalows die we hebben uitgezocht voor het komende seizoen zijn gelegen op schitterende locaties en voorzien van alle gemakken. De bungalowparken beschikken nagenoeg over een zwembad en bar/restaurant en per park specifieke andere recreatieve mogelijkheden, aangegeven per reis in deze brochure. Tijdens onze minivakanties en verzorgde hotelreizen verblijf je in 3-sterren hotels met bar/restaurant en 2-persoonskamers voorzien van douche/toilet en televisie. Een 1-persoons-kamer is te boeken onder voorbehoud, op aanvraag en tegen meerprijs.

Voor onze kampeerreizen geldt dat we op kampeerterreinen overnachten die zonder uitzondering een prachtige ligging, uitstekende recreatieve en sanitaire voorzieningen en Nederlandse medewerkers hebben. We verblijven in een gemeenschappelijke tent waarin gekookt en gegeten wordt en waar we ’s avonds gezellig bij elkaar kunnen zitten en elke reiziger krijgt een eigen 2-persoonstent tot zijn/haar beschikking. Tevens is er de mogelijkheid te overnachten in een stacaravan op de kampeerlocatie.
Voor meer informatie over de boot- en creatieve reizen verwijzen we je naar de desbetreffende reisbeschrijvingen in de brochure/website.