Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Tracks Travel besteedt altijd veel zorg aan de keuze van de vakantielocaties, zodat een fijne vakantie voor haar reizigers gegarandeerd is.

In ons vakantieaanbod vind je o.a. appartement- en bungalowreizen. De appartementen en bungalows die we hebben uitgezocht voor het komende seizoen zijn gelegen op schitterende locaties en voorzien van alle gemakken. De bungalowparken beschikken nagenoeg over een zwembad en bar/restaurant en per park specifieke andere recreatieve mogelijkheden, aangegeven per reis in deze brochure. Tijdens onze minivakanties en verzorgde hotelreizen verblijf je in 3-sterren hotels met bar/restaurant en 2-persoonskamers voorzien van douche/toilet en televisie. Een 1-persoons-kamer is te boeken onder voorbehoud, op aanvraag en tegen meerprijs.

Voor onze kampeerreizen geldt dat we op kampeerterreinen overnachten die zonder uitzondering een prachtige ligging, uitstekende recreatieve en sanitaire voorzieningen en Nederlandse medewerkers hebben. We verblijven in een gemeenschappelijke tent waarin gekookt en gegeten wordt en waar we ’s avonds gezellig bij elkaar kunnen zitten en elke reiziger krijgt een eigen 2-persoonstent tot zijn/haar beschikking. Tevens is er de mogelijkheid te overnachten in een stacaravan op de kampeerlocatie.
Voor meer informatie over de boot- en creatieve reizen verwijzen we je naar de desbetreffende reisbeschrijvingen in de brochure/website.