Tracks Travel besteedt altijd veel zorg aan de keuze van de vakantielocaties, zodat een fijne vakantie voor haar reizigers gegarandeerd is.

In ons vakantieaanbod vind je o.a. appartement- en bungalowreizen. De appartementen en bungalows die we hebben uitgezocht voor het komende seizoen zijn gelegen op schitterende locaties en voorzien van alle gemakken. De bungalowparken beschikken nagenoeg over een zwembad en bar/restaurant en per park specifieke andere recreatieve mogelijkheden, aangegeven per reis in deze brochure. Tijdens onze minivakanties en verzorgde hotelreizen verblijf je in 3-sterren hotels met bar/restaurant en 2-persoonskamers voorzien van douche/toilet en televisie. Een 1-persoons-kamer is te boeken onder voorbehoud, op aanvraag en tegen meerprijs.

Voor onze kampeerreizen geldt dat we op kampeerterreinen overnachten die zonder uitzondering een prachtige ligging, uitstekende recreatieve en sanitaire voorzieningen en Nederlandse medewerkers hebben. We verblijven in een gemeenschappelijke tent waarin gekookt en gegeten wordt en waar we ’s avonds gezellig bij elkaar kunnen zitten en elke reiziger krijgt een eigen 2-persoonstent tot zijn/haar beschikking. Tevens is er de mogelijkheid te overnachten in een stacaravan op de kampeerlocatie.
Voor meer informatie over de boot- en creatieve reizen verwijzen we je naar de desbetreffende reisbeschrijvingen in de brochure/website.