Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Bij al onze reizen zijn gezamenlijke maaltijden, drankjes en versnaperingen in tent, boot, hotel, appartement, bungalow bij de reissom inbegrepen, tenzij expliciet anders aangegeven bij de betreffende reisbeschrijving. Waar nodig vragen we af en toe je hulp bij de afwas. Maaltijden en consumpties in wegrestaurants op heen- en terugreis zijn voor rekening van de deelnemer zelf. Hetzelfde geldt voor consumpties op terrassen en in cafés en tijdens hotelreizen. Gedurende sommige hotelvakanties is het verblijf in hotels op basis van halfpension; ontbijt en avondeten zijn bij de prijs inbegrepen.