Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Aangepaste vakantiereizen die Tracks Travel aanbiedt boeken wij bij reguliere accommodatie aanbieders. Voor enkele reizen bij Tracks Travel vindt u binnen ons programma plaats voor maximaal 2 à 3 rolstoelgebruikers per reis.

Bij deze reizen maakt Tracks Travel gebruik van aangepaste accommodaties voor mensen met een lichamelijke beperking. U moet bij deze vakantie wel binnenshuis kunnen lopen. Ook zelfstandig in en uit een touringcar komen is een vereiste.

Bij elke reis staat specifiek vermeld of deze wel of niet geschikt is voor rolstoelgebruikers.