Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Met 29 jaar ervaring in het organiseren van begeleide vakantiereizen voor mensen met een verstandelijke beperking en begeleiders die zelf uit de zorg komen, kunnen wij jou de begeleiding, persoonlijke aandacht en vrijheid geven die je nodig hebt en aan kan! Begeleide vakanties zijn nog nooit zo toegankelijk geweest. Handig om te weten, Tracks Travel biedt ook advies over begeleide vakanties en het Persoonsgebonden Budget. Bel of stuur Tracks Travel een e-mail voor meer informatie.

Onze reisbegeleiders worden uitgebreid voorgelicht op het gebied van epilepsie, autisme en de laatste ontwikkelingen op begeleidingsgebied.

Voorop bij ons staat dat jij als onze vakantiegast serieus genomen en gerespecteerd wordt, en dat wij jou een onvergetelijke vakantie willen bezorgen!