Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

Eindelijk is het weer zover dat we, na een in het bijzonder voor onze klanten zware periode, weer mogen starten per 1 juli met onze heerlijke vakantie reizen.

Dit met inachtneming van onderstaande maatregelen die er voor moeten zorgen dat we op een veilige manier op reis kunnen met onze gasten.

Wat zijn onze nieuwe reisvoorwaarden?

  • Tijdens het vervoer met touringcar of 9 persoons bus is het dragen van een mondkapje verplicht, en bij instap dien je je handen te desinfecteren.
  • Voorafgaand aan je reis ontvang je van ons een gezondheid verklaring, die je 24 uur voor vertrek getekend door ouder of begeleider af moet geven bij instap/ start van je vakantie. Zonder deze getekende verklaring kun je niet deelnemen aan je reis!
  • Tijdens de reis nemen we extra hygiëne maatregelen in de bus en bungalow in de vorm van extra schoonmaken en het desinfecteren van o.m. sanitair.
  • Gedurende onze reizen zullen we de 1,5 mtr afstand maatregelen respecteren.

Waarom wordt mijn vakantie niet geannuleerd?

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de adviezen van de lokale autoriteiten op. Vanaf 1 juli kunnen we dan ook de meeste reizen uit ons aanbod gewoon uitvoeren. Het kan zijn dat andere reisorganisaties andere beslissingen moeten nemen, door bijvoorbeeld reizen verder vooruit te annuleren dan de maatregelen die tot dusver officieel zijn bevestigd. Dit kan te maken hebben met een ander aanbod of met het feit dat sommige reisorganisaties, in tegenstelling tot Tracks Travel, geen eigen touringcars en 9 persoons bussen heeft. Besluit je om zelf te annuleren dan is dit conform de standaard annuleringskosten.

Kan je annuleren als je niet meer op vakantie wilt na 30 juni 2020?

Wij snappen goed dat de vrees voor een Corona uitbraak onrust veroorzaakt onder de reizigers. Indien er op jouw geboekte reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en je wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat helaas niet kosteloos. Afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid is het mogelijk om tegen extra kosten om te boeken naar een andere bestemming. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil je toch annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Namens ons hele team wensen wij al onze klanten een hele fijne vakantie toe!

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Kies de juiste begeleide vakantie. Om teleurstellingen en grote niveauverschillen tussen deelnemers op een reis te voorkomen is het van belang dat je de juiste begeleide vakantie kiest, passend bij jouw niveau en interesse. Aarzel bij vragen of twijfel niet om Tracks Travel te bellen. Wij zorgen er graag voor dat iedere deelnemer het tijdens de reis naar de zin heeft!

Om een evenwichtige samenstelling van de groep te bevorderen kennen we aan onze reizen een A- en een B-categorie toe voor reizigers vanaf 17 jaar. Bij elke reis staat steeds genoemd of het om een A- of B-categorie reis gaat. Een aparte reiscategorie vormen de jongeren en seniorenreizen.

Tracks Travel, bijzondere begeleide vakanties voor mensen met een beperking. Je kunt een aangepaste reis bij Tracks Travel boeken, zoals een epilepsie vakantie, een gehandicaptenreis, pgb vakantie en nog veel meer keuze uit bijzondere reizen.