Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Kies de juiste begeleide vakantie. Om teleurstellingen en grote niveauverschillen tussen deelnemers op een reis te voorkomen is het van belang dat je de juiste begeleide vakantie kiest, passend bij jouw niveau en interesse. Aarzel bij vragen of twijfel niet om Tracks Travel te bellen. Wij zorgen er graag voor dat iedere deelnemer het tijdens de reis naar de zin heeft!

Om een evenwichtige samenstelling van de groep te bevorderen kennen we aan onze reizen een A- en een B-categorie toe voor reizigers vanaf 17 jaar. Bij elke reis staat steeds genoemd of het om een A- of B-categorie reis gaat. Een aparte reiscategorie vormen de jongeren en seniorenreizen.

Tracks Travel, bijzondere begeleide vakanties voor mensen met een beperking. Je kunt een aangepaste reis bij Tracks Travel boeken, zoals een epilepsie vakantie, een gehandicaptenreis, pgb vakantie en nog veel meer keuze uit bijzondere reizen.