Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Voor een lunch op heen- en terugreis bedragen de kosten plus minus € 10,- per persoon per lunch. Als zakgeld voor extra consumpties, ansichtkaarten, souvenirs, fooien e.d. adviseren wij verder € 20,- per dag mee te nemen op reis. Bij minivakanties en hotelvakanties adviseren wij een zakgeldbedrag van € 25,- per dag. Dit bedrag is een gemiddelde en de hoogte is uiteindelijk afhankelijk van het persoonlijke uitgavenpatroon van betreffende deelnemer.

Als beheer van het zakgeld gewenst is, kan dit aangeven worden op het inschrijfformulier. Verzoek is om dan meteen aan te geven hoe de verdeling van het zakgeld en eventuele hulp bij besteding ervan gewenst is. Tracks Travel houdt geen persoonlijke bonnenadministratie t.a.v. het zakgeld van een respectievelijke reiziger bij. Als het zakgeld niet in beheer wordt gegeven, laat de begeleiding van Tracks Travel de deelnemer verder vrij in de besteding van het zakgeld.