Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

De reissom is exclusief reisverzekering en annuleringsregeling (zie ook Reis- en Boekingsvoorwaarden). In verband met onnodige risico’s tijdens een reis stelt Tracks Travel elke reiziger verplicht een reisverzekering af te sluiten. Je kunt zelf kiezen of je een dergelijke verzekering via Tracks Travel bij de Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten – wat je in dat geval gelijk met je boeking kunt opgeven – of via een zelf gekozen verzekeraar.