Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Sommige reizen zijn ook toegankelijk voor deelnemers die gebruik maken van een rolstoel. Dit uit zich met name in rolstoel aangepaste accommodaties en excursies. Uitgangspunt is wel dat bewuste deelnemer binnenshuis kan lopen en in staat is een klein aantal traptreden – met hulp – te beklimmen (o.a. in onze touringcar).

Bij elke reis staat specifiek vermeld of deze wel of niet geschikt is voor deelnemers met een rolstoel. In verband met het beperkte aantal rolstoelplaatsen is het raadzaam zo snel mogelijk na uitkomst van de brochure in november telefonisch een plaats te reserveren.