Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

De A-categorie is bedoeld voor de zelfstandige en zelfredzame deelnemers vanaf 17 jaar. Tijdens je vakantie krijg je de vrijheid die je aankunt, je bent niet verplicht om aan activiteiten deel te nemen, maar je hebt wel de keuze uit een breed aanbod aan bestemmingen met gevarieerde en avontuurlijke activiteiten zoals klimmen en abseilen, mountainbiken, boogschieten, paardrijden en zeilen.

Uiteraard worden genoemde activiteiten steeds onder deskundige begeleiding ondernomen. Wil je liever lekker luieren, dan biedt de A-categorie ook heerlijke vakanties naar zonnige bestemmingen of prachtige excursiereizen.

Voor elke vijf deelnemers op een A-categorie reis gaat er één begeleider mee.

De reizen uit de A-categorie zijn bij uitstek geschikt voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)