Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

Eindelijk is het weer zover dat we, na een in het bijzonder voor onze klanten zware periode, weer mogen starten per 1 juli met onze heerlijke vakantie reizen.

Dit met inachtneming van onderstaande maatregelen die er voor moeten zorgen dat we op een veilige manier op reis kunnen met onze gasten.

Wat zijn onze nieuwe reisvoorwaarden?

  • Tijdens het vervoer met touringcar of 9 persoons bus is het dragen van een mondkapje verplicht, en bij instap dien je je handen te desinfecteren.
  • Voorafgaand aan je reis ontvang je van ons een gezondheid verklaring, die je 24 uur voor vertrek getekend door ouder of begeleider af moet geven bij instap/ start van je vakantie. Zonder deze getekende verklaring kun je niet deelnemen aan je reis!
  • Tijdens de reis nemen we extra hygiëne maatregelen in de bus en bungalow in de vorm van extra schoonmaken en het desinfecteren van o.m. sanitair.
  • Gedurende onze reizen zullen we de 1,5 mtr afstand maatregelen respecteren.

Waarom wordt mijn vakantie niet geannuleerd?

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen uiteraard de adviezen van de lokale autoriteiten op. Vanaf 1 juli kunnen we dan ook de meeste reizen uit ons aanbod gewoon uitvoeren. Het kan zijn dat andere reisorganisaties andere beslissingen moeten nemen, door bijvoorbeeld reizen verder vooruit te annuleren dan de maatregelen die tot dusver officieel zijn bevestigd. Dit kan te maken hebben met een ander aanbod of met het feit dat sommige reisorganisaties, in tegenstelling tot Tracks Travel, geen eigen touringcars en 9 persoons bussen heeft. Besluit je om zelf te annuleren dan is dit conform de standaard annuleringskosten.

Kan je annuleren als je niet meer op vakantie wilt na 30 juni 2020?

Wij snappen goed dat de vrees voor een Corona uitbraak onrust veroorzaakt onder de reizigers. Indien er op jouw geboekte reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en je wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat helaas niet kosteloos. Afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid is het mogelijk om tegen extra kosten om te boeken naar een andere bestemming. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wil je toch annuleren, dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

Namens ons hele team wensen wij al onze klanten een hele fijne vakantie toe!

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

De A-categorie is bedoeld voor de zelfstandige en zelfredzame deelnemers vanaf 17 jaar. Tijdens je vakantie krijg je de vrijheid die je aankunt, je bent niet verplicht om aan activiteiten deel te nemen, maar je hebt wel de keuze uit een breed aanbod aan bestemmingen met gevarieerde en avontuurlijke activiteiten zoals klimmen en abseilen, mountainbiken, boogschieten, paardrijden en zeilen.

Uiteraard worden genoemde activiteiten steeds onder deskundige begeleiding ondernomen. Wil je liever lekker luieren, dan biedt de A-categorie ook heerlijke vakanties naar zonnige bestemmingen of prachtige excursiereizen.

Voor elke vijf deelnemers op een A-categorie reis gaat er één begeleider mee.

De reizen uit de A-categorie zijn bij uitstek geschikt voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)