Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Het overgrote deel van het vervoer binnen Nederland en de meeste bestemmingen in Europa verzorgen wij met onze eigen comfortabele touringcar, bestuurd door professionele chauffeurs. De opstapplaatsen zijn per reis aangegeven. Voor sommige reizen maken we gebruik van minibussen. Uiteraard zijn alle kosten voor vervoer gedurende het geboekte reisprogramma bij de prijs inbegrepen.

Dit geldt echter niet voor de reiskosten van en naar de op- en afstapplaatsen van de reis in Nederland. Vervoer van en naar de op- en afstapplaatsen dient door het thuisfront van de vakantiedeelnemer geregeld te worden. Tracks Travel draagt hier geen verantwoordelijkheid voor. Deelnemers dienen op aangegeven tijden gebracht en opgehaald te worden. Voor haal en brengservice van Tracks Travel zie kopje op de homepage.