Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

De zeilreizen in het programma van Tracks Travel zijn niet toegankelijk voor mensen met een visuele beperking in verband met het ontstaan van mogelijk gevaarlijke situaties aan boord (glad dek, lage doorgangen, veel obstakels). Deelnemers met een visuele beperking die door hun beperking niet zelfstandig kunnen voorzien in hun lichamelijke verzorging en ondersteuning nodig hebben bij het lopen, kunnen alleen aan die reizen deelnemen die ook geschikt zijn voor deelnemers die gebruik maken van een rolstoel. In verband met het beperkte aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers en deelnemers met een visuele beperking verdient het de aanbeveling zo snel mogelijk na uitkomst van de brochure in november telefonisch een plaats te reserveren.