Mededeling omtrent onze reizen i.v.m. COVID-19

Beste reiziger,

In verband met de beperkingen en maatregelen rondom het corona virus, hebben wij al onze reizen in de maanden april en mei helaas moeten annuleren.

De reizigers die in deze maanden bij Tracks Travel een reis hebben geboekt, hebben wij geïnformeerd over de annulering van hun reis, en hen een aantal opties tot omboeken later in het reisseizoen aangeboden.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Uiteraard is ons kantoor geopend voor vragen van 09.00 tot 18.00, en boekt een van onze vakanties met als reisdatum na 1 juni, dan wacht u een leuk presentje!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en vertrouwen op een spoedig herstel naar een virus vrije situatie.

Met hartelijke groet,

Tom Bel
Managing director

Tracks Travel en Tracks Plus reizen
071-3011888

Tracks Travel is een reisorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, NAH, autisme en epilepsie, die in gemengde groepen samen reizen. Wij vragen van onze reizigers dat ze in groepsverband kunnen reizen met de begeleiding die we per reiscategorie bieden (zie daarvoor het kopje “maak de juiste vakantiekeuze”).

Onze reizen worden begeleid door deskundige en ervaren begeleiders die er alles aan zullen doen om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het reisprogramma is gebaseerd op kleinschalige reizen; dit vind je terug in het gemiddelde aantal deelnemers – dit staat bij elke reis steeds aangegeven – en het aantal begeleiders dat meegaat.